myPocket
Забравена парола?  
Тук ще намерите отговор на най-често задаваните въпроси от потребители на myPocket.
Ако все пак не откриете отговор на вашия въпрос, не се колебайте да се свъжете с нас, чрез формата за Запитвания и предложения.
Как да се регистрирам в myPocket.bg?
Лесно myPocket smiley. Натискате бутона “Регистрирай се” от заглавната страница, въвеждате адреса на електронната си поща, желана парола за достъп в системата на myPocket както и отговора на елементарна задачка (спам протекция) и...вече сте регистрирани.
Безплатен ли е сайта?
Да
От какво тогава печели myPocket?
За момента целта ни не е да печелим, а просто да предоставим добра услуга, с която да привлечем повече потребители. В бъдеще може би ще потърсим начини за генериране на приходи, но не за сметка на потребителите. Идеята ни е myPocket да е винаги безплатен.
Защо услугата се предлага под формата на сайт? Не е ли по удачно myPocket да е софтуер, който потребителите да инсталират на компютрите си?
Основното предимство на сайтовете пред инсталационния софтуер е, че те могат да се използват от всеки компютър, без да е нужна допълнителна инсталация. Също така при всяка нова версия web базираният продукт може да се актуализира своевременно, без потребителите да трябва да го свалят отново.
Сайтът ми се струва сложен. Колко време ми е нужно да свикна да боравя с него?
myPocket.bg е изключително прост и интуитивен. На всеки средностатистически интернет потребител не би му отнело повече от 15 минути да свикне да го използва.
Защитена ли е информацията, която въвеждам в сайта?
Да, Вашите данни са напълно защитени в myPocket. За повече инфомация вижте Политика за защита на информацията.
Анонимен ли е myPocket?
Да, уеб системата myPocket е напълно анонимна. За повече инфомация вижте Политика за защита на информацията.
footer_round