myPocket
Забравена парола?  
Идеята
Ние вярваме, че всеки добър продукт се ражда, защото някой някъде там има нужда от него. Така се роди и идеята за myPocket. Забързани в ежедневието си харчим парите си, без да се замисляме къде ги даваме и дали с това темпо ще ни стигнат до края на месеца. Поставяме си високи цели – да спестим за почивка, за нов компютър... дори за автомобил. Вместо това обаче натрупваме дългове. Осъзнахме, че този проблем не е само наш, а на по-голяма част от хората. Струваше си да направим нещо, което да помогне и на нас и на всички останали. Тъй като сме специалисти в различни области, а именно програмирането и финансите, решихме да обединим знанията си. И така, след шест месеца работа myPocket.bg вече е online smiley_mypocket. Разбира се не смятаме, че откриваме „топлата вода”. На запад подобни продукти се използват от доста потребители. В България ефективното управление на личните финанси е все още нещо ново и непознато. Целта ни е малко или много да се опитаме да променим това чрез услугата, която Ви предлагаме.
Кои сме ние?
Ние сме екип от две млади момчета. Както вече споменахме, единият от нас е програмист, а другият работи в сферата на финансите. За сега този сайт е само хоби, на което отделяме част от свободното си време. Въпреки това гарантираме, че даваме всичко от себе си да изглежда професионално, винаги да Ви помага и никога да не Ви предава. За нас е чест и отговорност да бъдете наш потребител.
myPocket.bg ... Какво предстои?
Целта ни е myPocket да се превърне в предпочитан помощник на българина при управлението на личните и семейни финанси. В бъдеще смятаме постоянно да разнообразяваме и разширяваме услугите, които предлагаме. Оставаме отворени за всякакви предложения и коментари.
footer_round