Дървена вана в банята? – Защо не?

  Всеки от нас иска да има красива и стилна баня. В онлайн магазините търсим обзавеждания, които ще позволят на очевидно обикновената баня да бъде превърната в оригинален, необичаен интериор. Истината е, че често е достатъчно да изберете  един характерен елемент, за да постигнете желания ефект.

  Дървените вани са хит от ново време. Те със сигурност са доказан ефект за хубава баня. Дървена вана ще пасва идеално всяка баня – както голяма, така и малка. Също така ще ви позволи да внесете нотка на екзотика в банята. Дървената вана е екстравагантност, която освен атрактивния си външен вид, осигурява и много висок комфорт.

  Дървените вани са много интересна новост, но за съжаление, доста скъпи. Но въпреки това, те също са изключително ефективни, здравословни за използване и много удобни. Изработени от масивно дърво – най-често използваните за тази цел са орех, клен, лиственица или екзотично дърво са инвестиция, кояо издържа в продължение на много години.

  За да бъде безопасно за използване, дървото е защитено с антибактериално покритие и импрегнирано със специални агенти. Доминират модели, наподобяващи форма на класическа вана. Има дори модели с хидромасаж. Този тип вана се вписва идеално както с класически, така и с модерни мебели и аксесоари.

Интригуваща новост

  Дървените вани определено са новост. Дървената вана е впечатляваща и изключително елегантна. Дървените вани са издръжливи и устойчиви на повреди. Поради факта, че са изработени от специални видове дърво, те са устойчиви на влага и високи температури. За да направите използването на такава вана още по-безопасно, можете допълнително да я защитите с антибактериално покритие и импрегниращ агент. Такива вани са идеално допълнение към баните в екологичен, естествен, провансалски стил.

  Вече сме свикнали с бели, чугунени, стоманени или емайлирани вани. Може да се каже, че те са класика на жанра. Дървената вана е екстравагантност, която освен атрактивния си външен вид предлага и много високо ниво на комфорт.

Източник: banya-bg.com

Share This Post