Поправка на огледала

Огледалата се повреждат поради редица причини. Огледалата за баня, които са близо до задната част на мивката, могат да бъдат повредени от почистващи препарати, а другите огледала могат да се повредят поради неправилно боравене или производствени дефекти.

Професионалният ремонт на огледало е един от начините за поправка на повредено огледало, но техниката е доста скъпа. Освен, ако огледалото няма голяма стойност, разходите за ремонт чрез полиране обикновено не си струват времето и инвестицията.

Вместо собстениците на съвременни жилища да изхвърлят и да заменят с нови повредените огледала, те могат лесно да бъдат спасени с помощта на няколко творчески идеи. Ако имате повредени огледала, нуждаещи се от ремонт или подмяна, помислете за следните стъпки за покриване на щетите. Тези творчески методи за поправка на повредени огледала са евтини и стилни, като накрая никой няма да може да предположи, че огледалото е било повредено.

1. Създайте нова рамка за възстановяване на щетите  Когато краищата на огледалото или друга часто от огледалото са повредени, поправете повредените зони, като създадете декоративна дървена рамка, за да скриете дефектите. Използвайте дървесина, която е боядисана или оцветена, за да покрие повредените ръбове. Прикрепете формовъчната маса към стената, обграждаща огледалото, като използвате обикновени анкери за гипсокартон и винтове или друг подходящ хардуер. Така никой няма да разбере, че огледалото първоначално не е имало рамка. Дървеният материал се предлага в безброй стилове и ширини и може да се използва за ремонт на огледало, което е в добро състояние.

2. Поправете огледалото чрез висококачествени стенописи.  Модерните детайли за стени са изключително тънки и много приличат на фини произведения на изкуството, а не на евтини стикери за лепене. Те изглеждат като добре проектирани картини и имат редица приложения, които далеч надхвърлят използването като декорация за стените. Стенописите могат да се използват върху стъкло и други гладки повърхности и са идеални за декориране с определена тема.

3. Използвайте изискани стикери за стена. За да прикриете и ремонтирате маркери и драскотини върху огледала, помислете за използването на стилни висококачествени стикери за стени. Ще откриете висококачествени декорации на стени в теми, които варират от морско дъно до принцеси. Те осигуряват достъпен и декоративен метод за прикриване на повредените огледала. Те могат да се премахват лесно и повторно да се прилагат отново и отново, а с тях огледалата се почистват лесно с обикновени продукти за почистване на стъкло.

Share This Post