Макси дрехи – избор, съобразен с възрастта

Забелязали ли сте, че това, което изглежда добре на млади момичета с пълна фигура, може да не стои много добре на по-зрели дами?   За да избегнете ефекта на абсурдност и дисхармония, при избора на удобни макси дрехи трябва да се съобразите с възрастта. А ето и препоръките, които стилистите дават, фокусирайки се върху този критерий.

Макси дрехи за жени между 30 и 40 години

Изборът на тоалети няма съществени ограничения. Но трябва да се стремите да комбинирате най-добрите елементи, според възрастта. Заложете на класическите кройки и дискретните цветове – такива дрехи винаги ще бъдат актуални. Някои тоалети са подходящи само за по-млади момичета. Ако сте преминали първа младост, по-добре се откажете от тях. Изберете подходящи за вашата възраст неща и ще видите колко по-удобно и по-добре ще се чувствате в тях. За дами между 30 и 40-годишна възраст все още няма големи ограничения. На тези години жените могат да опитват различни тоалети и да експериментират на воля.

Макси дрехи за жени между 40 и 45 години

Препоръчват се рокли и миди поли. Според стилистите, точно те трябва да присъстват в гардероба ви. Подходящи са като облекло и за офиса, и за други ежедневни поводи. В същото време, в гардероба за пълни жени над 40 години не е необходимо да се срещат единствено едноцветни, скучни тоалети. Поиграйте си с цветовете! Това, че пълните дами трябва да се обличат само в тъмни дрехи е просто догма. Има много свежи щампи, които са подходящи за пухкавите дами и дори могат да прикрият някое и друго килце! Най-добрият приятел в случая е огледалото. Ако дрехите ви стоят добре, значи са правилните!

Макси дрехи за жени между 45 и 50 години

Тази възраст неминуемо се отразява на фигурата, така че трябва да обърнете повече внимание на избора на коригиращо бельо. Не бива да криете фигурата зад безформени неща. По-добре разгледайте по-отблизо панталоните с правилната форма, както и различните пуловери, джъмпери, жилетки, якета,  поли и рокли под коленете. Можете да намерите много интересни предложения в специализирания онлайн магазин Maxifashion.bg.

Макси дрехи за жени между 50 и 60 години

Избягвайте крайностите под формата на предизвикателни, тесни модели. Но и не забравяйте, че младостта е състояние на духа, а не съдържанието на гардероба. Не се страхувайте да изпробвате модели в светли нюанси, защото те перфектно освежават тена. Откажете се сложните модели и изберете тъкани с ивици или малки цветя, както и щампи на точки и деколтета тип лодка.

Share This Post