Колко време отнема обработката на заявлението за заем?

  Заявленията за кредит, както подадените в банков клон, така и онлайн, се проверяват преди всичко по отношение на формалностите. Служителят трябва да провери дали всички необходими полета са попълнени от вас и дали са проверени необходимите съгласия за целите на кредитния процес.

  След това приложението се регистрира и се изпраща запитване до базите данни, които събират кредитна информация за клиентите (включително вече споменатото Бюро за кредитна информация).

   Следващият етап е първоначалното решение за заем и представяне на условията на договора за заем. Ако ги приемете, заявлението отива при банковия анализатор. Той ще провери дали наистина можете да си позволите паричен заем. На тази основа банката ще вземе окончателно решение и ще се свърже с вас за подписване на договора. В момента можете да получите паричен заем дори в рамките на два работни дни.

Преди да попълните заявлението, намерете най-добрия паричен заем

   Предлагането на кредитни продукти, предлагани на пазара, е богато по причина. Банките искат да ги предоставят, защото те печелят от това. А за вас паричният заем е начин за изпълнение на планове, за които нямате достатъчно спестявания. Но как да намерим най-евтиния паричен заем?

   Можете удобно и лесно да изберете оферта за заем за себе си, използвайки инструмента за сравнение. Достатъчно е да отбележите сумата и срока на изплащане, за да проверите коя банка имате шанс да получите най-евтиния заем. И ако поискате подробности, т.е. оставете данните си за контакт, служител на избраната банка ще ви се обади. Можете да му зададете всички въпроси и да попълните заявление за заем с него по телефона. По време на интервюто ще получите първоначално решение за кредит. Можете да разчитате на окончателното решение дали банката ще ви отпусне заем след внимателно разглеждане на вашето заявление.

   Вижте сами, че можете да намерите евтин паричен заем много бързо, ако сравните офертите. Ще спестите време и пари.

Източник: krediti24.com

Share This Post